Word jij onze
nieuwe collega?

Vergroot je wereld

Ons motto is ‘Vergroot je Wereld’ en dat geldt niet alleen voor de leerlingen die aan ons worden toevertrouwd. Maar ook voor onze medewerkers. Hier kun je groeien, je ontwikkelen, meedenken en meedoen. Binnen de school waar je werkt maar ook samen met collega’s van andere scholen en ondersteunende afdelingen.

Je draagt bij aan onze missie: goed onderwijs voor alle aan ons toevertrouwde leerlingen. En om dat goed te kunnen doen, zorgen wij als werkgever dat je daar alle ondersteuning bij krijgt. Je past bij ons als je nieuwsgierig bent en je je met hart en ziel wil geven om de talenten en vaardigheden van onze leerlingen te laten bloeien en groeien.

Jij bent een vakvrouw of – man of hebt de ambitie dit te worden. Of je nu aan het begin van je carrière in het onderwijs staat, al heel wat meters hebt gemaakt of weer terug wil naar je ‘oude liefde’. Samen met jou willen wij dit avontuur aangaan: ontdek wat jouw plek binnen MosaLira kan zijn: vergroot je wereld!

Vergroot ook jij je wereld, binnen MosaLira?

Onze Vacatures

Interesse in ons zij-instroom traject?

Per 1 april 2021 zal inschrijven voor/deelname aan het zij-instroom traject tijdelijk niet meer mogelijk zijn (in ieder geval tot sept 2022).

De Midden- en Zuid-Limburgse PO-besturen hebben in goed overleg met de Nieuwste Pabo ervoor gekozen
om tijdelijk geen nieuwe zij-instromers te werven, selecteren en aan te nemen.

De huidige zij-instromers kunnen uiteraard het opgestarte traject afmaken.

Zodra er nieuws is over de herstart zal alle communicatie via de gebruikelijke kanalen opgestart worden en in de tussentijd
verwijzen we jullie voor meer informatie graag naar www.denieuwstepabo.nl

 

Geen passende vacature gevonden?

Wij zijn altijd op zoek naar talent.
Stuur daarom dan ook jouw open sollicitatie in.

 

 

Trots op ons vak; onze leerkracht Desirée aan het woord